Announcements

Добредојдовте во предметот "Деловно комуницирање" на Економскиот Факултет Прилеп, кај доц. д-р Рената Петревска Нечкоска!
Во овие чудни испревртени времиња, да пробаме да се адаптираме и да иницираме позитивни промени за себе и за човештвото. Како? Преку трудољубивост, чесност, отворен ум и позитивна енергија - заедно. 

Контакт: renata.petrevska@uklo.edu.mk, +38971379570
Консултации (online): Понеделник, Среда и Четврток од 12-13.30 часот  за разговор, додека преку е-маил во работно време.
(No announcements have been posted yet.)